Friday, May 11, 2007

Sturdy Study Week

Wahsai...udah lama tidak ngepost...di kala pagi yg indah ini terasa ingin mencoret keyboard sepatah dua kata...segar n nyaman btol pagi2 ni kan. udara dia mmg segar. lama dh xnikmati pagi yg damai gini. yela, semenjak dua menjak ni mcm burung hantu je keje nye. tdo xmo lewat pulak kn.bgn subuh kejap je tros tdo blk. sedar2 je dah lunch.mane ade segar pagi dah. ni pun XTIDO sbb alin (fadzlina) melayan aku chat kt YM td. if not, mmg another "lunch time morning" la...

Demam final exam mmg sedang memuncak skrg ni. yela, dah masuk sturdy week la katakan. sume bz stadi. IRC yg jarang skali penuh sudahpun dipenuhi oleh manusia² yg masih belom terlambat sedar (akupun tergolong gak ahh...). masyuk gak study kt library neh. tp yg peliknye, sume org komplen sejuk and ada siap suro aku bawak sweater lagik. tp aku rs ok je.nak kata sbb aku besar, fasyan yg lagi besar dari akupun kesejukan...mengapa ye???ade sorang mmbr aku ni (nabil) tros hangin bile aku kata aku xperlukan sweater. trosnye dia tukar status aku kt YM senyap²...punya la keji...kejadahnye la bebe neh...?akupun kompius. tp nak wat cane...? aku redha je...hny Dia je yg mampu membalas...HAHAHAHAHA~ (ayat emo utk bebe)

Back to final exam...aku ade 5 paper this sem:
  1. Prob. & Stats.
  2. Process Safety
  3. Process Instrumentation
  4. Separation Process 2
  5. Reaction Engineering
Out of 5 subject, i feel that reaction engineering paling bakara-desu skali sbb i don't know shit about the subject.huahaha~ emo² lak. xleh nak salahkan sape² kn? diri sendiri jugak yg salah. sape suro sengal sgt. kn dah kena sapu EMMELTZ YOKO-YOKO. huhu... to all UTPians, work hard for your final exam as i need to work harder i guess. ade satu lagu from OASIS, "Dont Look At Your Carry Mark in Anger" (credit to bebe...byk btol nama dia kali neh) yang maybe kita bole jadikan pengajaran. jangan sebab carry mark kurang memuaskan dah down. masih mmpunyai peluang yang cerah utk berjaya..ehehe...

::GOOD LUCK AND STANDOUT YOUR MARKS::



6 comments:

nabil said...

lek aa kong ..beruang bintang yg comel..dan punya kelebihan di irc..pasal lagu oasis tu .. mmg btol la .. dont look back in anger ...move forward.. babo2 ..haha

::Fariz Kongz:: said...

bebe...beruang tu bintang ye??? ouh..br aku tau... Babobei vs. Babokongz... sape mng??? hny kita je tau jwpnnye..ehehehe~

encikpundak said...

ape cite babo2 ni... kepada kongz kenape xletak banner gudlak exam anda disni?

p/s sem lepas nye banner siyes cam poster pilihanraya

::Fariz Kongz:: said...

kan dah ltk kt bwh tu encikpundak...ni mesti kes xbaca habes neh...huhhu

nabil said...

bebe...beruang tu bintang ye??? ouh..br aku tau... Babobei vs. Babokongz... sape mng??? hny kita je tau jwpnnye..ehehehe~



ye ..hanya kita yg tau .. igt .. 14May...sape menang .. lalala..

Amy Azhar said...

pdn muke sape surooo tk bljr enn. dh ckp dh. pfft.