Thursday, June 25, 2009

Komuter??BENCI!!

kenapa saya tak suka naik komuter??

1. Orang tak beratur
Before tren sampai, semua beratur.
Tapi bila sampai je tren, semua meluru g pintu.
Baik xyah!

2. Kekerapan kurang
Gap antara tren lama sangat.
You missed a train, wait for the next 15-30 minutes.
Tu xkira lagi dgn delay and cancelled train.
Melangut laa bodoh kat stesen tuh.

3. Kelajuan yang perlahan
Ni xleh nak komen sebab komuter kongsi rail dgn train lain.
Safety reason.

4. Orang2 dalam tu busuk
For some reasons, I just don't understand why.
The smell in Komuter and Putra LRT is way different.
Orang2 yang naik komuter ni tak pakai deodorant ke?

Tapi, komplen2 pun kena naik jugak.
So, bersabar ajelaa

-------------------------------------------------
p/s: harini genap dah seminggu and "loving" it.

4 comments:

LyNzI said...

agaklaa..
time nek komuter..bau cam tengik semacam..
naik putra..cool senantiasa..
huHu~
maybe komuter tu mampat sgt kot..campur ngn bau krusi2 yg da btahun xpnah cuci..hUHu =p

iLLy said...

tahan je la kong... komuter tu pun my transport rasmi nk ke KL....

Dayana said...

trima je laaa seadanya.. eh ko pegi keje nak komuter ke?

Jazlin Ernida said...

wah dah kerja ke kong?