Friday, November 7, 2008

Aku Mahu Lirik

2nd post in less than 30 minutes...
hahhaha..
kawan²....
aku mahu buat lagu tp i'm sucks BIG time in writing lyrics...
xde inspirasi...
kalian mahu contribute...???
tulis aje ape², nnt aku pndilaa jdkan lagu...
jgn risau, aku akan bagi credit pada kalian...

p/s: aku tahu rmi yg bijak bernukilan di luar sana....ape lagi...mau coba???

8 comments:

filz said...

any lyrics will do right?

::Fariz Kongz:: said...

yes filzah....any lyrics...hikhik

iXa said...

lor. i'm a poet goddess. lol. here's my card. call me any time, except lunch hour. haha.

hey btw saya ingin menulis lirik itu!

amy azhar said...

lameee

no name said...
This comment has been removed by the author.
The Rhymeweaver said...

ko buat lagu untuk didengar masa tengah kukur kelapa

::Fariz Kongz:: said...

hahaha...giler nko azam...
kiranye aku kena wat lagu oldies la ni??
(kukur kelapa = orang tua)

The Rhymeweaver said...

huish ada plak, lagu kukur kelapa tuh dgr time tgh kukur kelapa ah, kan ada org wat lagu utk didgr time wat household chores (serius aku x tipu, ada lagu mcm tu)