Thursday, February 26, 2009

Lab APE Yang Lama....

Hari ini 1st lab session for Air Pollution Engineering a.k.a APE

Allocated time is 4 hours (10am-2pm)

Sungguh tak sangka the experiments took longer time than what we expected

For my group, we did the experiment + maintainance & service works(Dr. Lau, please acknowledge us....hehehe)

Cleaning the filter bag, servicing the outlet air filter, unclog the pipeline...

Nasib baek xyah service air compressor...

If not...COMPLETED!!!!

Industrial Environmental Lab kami...di Building 5
Perasan x kanak2 riang buat eksperimen???hahaha

"Lunch Hour" sendiri buat
Bila lagi nak picnic tepi lab
Dah final sem beb!!!
TQ to harith for the take away


Walaupun experiment xhabis lagi, atas budi bicara Dr. Lau dia suro diskas aje result yang ade

Dah pukul 6 lebih gak kot td

Memang mantap

8 JAM LAB...NEXT WEEK ADA LAGI!!!!

6 comments:

ZirCon gurL said...

lab lab...
sungguh meletihkan..
sori ter pulang awl dr kamu2..
ingt kamu2 dah siap..
xpe2, aku dh cuci sume beaker.. hihi

Illy said...

gigih gile lab 8 jam...

aku kalau 2 jam lab koputer pung dah resah gelisah... apetah lagi 4, ataupun 8~!!!

respek ahhh korg engineers ni

Dayana said...

tension je kan, semalam punya lama nak mam lab kite?

Tapi bile ingat balik n baca blog ko n zeti, terasa cam best a plak.

aku sampai migrain kot weh! agagaga!

tapi, bersediakah kita untuk menghadapi lab lagi 2 minggu berikutnya ni?

yarghhhh!

Jazlin Ernida said...

pergh 8 jam. macam dah lab untuk FYP plak.

nUrHiDaYaH said...

mmg gile la lab ni..
isk,nape x nmpk muke aku dlm gmba tu.huh!

HARITH said...

yea..next week sape plak nk g tapau byk2? aku x dpt a..hahaha