Wednesday, March 4, 2009

Disturbing Image



Aku tau...

Kumbang tanduk putus tiga...

Serius bukan aku yang carik2kan dia jadi tiga camtu...

Dia langgar kipas...

Sape suro dia terbang gi kipas???

Aku ngan alip time tu dah nak lari keluar dah...

"KTANG!!!" bunyi cam besi langgar besi...

Memang kental giler bunyi dia...

Masuk balik dalam bilik tengok2 dah putus tiga...

Yang scarynye, dia gerak2 lagi tau...

Muscle memory masih berfungsi kot...

Kesian kumbang tersebut...

Nak harakiri pun agak2laa sket...

Bilik aku gak jadi lokasi...(-_-!)

p/s: Aku ngan serangga ni sumpah hilang cool...angkat kaki beb!!!

9 comments:

The Rhymeweaver said...

haha yang ko ambik gambar arwah tu buat ape

::Fariz Kongz:: said...

ak rasa mcm menarik aje...hahaha...
gore kan??

The A said...

aku nak buat jadi cover demo cd band aku lah.boleh?haha.

The Rhymeweaver said...

mcm Euronymous hahahaha

::Fariz Kongz:: said...

bole2....baru death metal sket dede.... "Dead Beetles"

moroka said...

alalala..kesian nye. dah nasib badan agaknya. huhuh.

The A said...

nah, aku rasa title nya lebeh seswai kepada 'split wide open'.wahahaha.

HARITH said...

hahaha kesian the beetles x pasal2 mati putus tiga..putus cinta kot ditolak kumbang bunga kembang pagi..hahaha

♥i'm ulya♥ said...

sadis sungguh!