Saturday, April 25, 2009

UTP memang panas

Last wednesday aku ada buat air pollution monitoring

Memang terbukti UTP ni panas

Tengahari kat UTP ni 40 degree celcius tau

40 tuh

Macam gurun dah

No komen

Time aku tulis post ni pun rasa panas jugak

Padahal sedang pagi lagi ni (pagi laa sgt kul 11)



bersama ketot dan dayah serta mesin yang berharga sebuah Vios

5 comments:

filz said...

eh ye ke kong? da beberapa hari aku rasa UTP ni mcm kat forks (as in cerita twilight kalau kau tk tau :P)

best dan nyaman~

hik3

::Fariz Kongz:: said...

filzah

ye ke ni??

ko btol ke kat UTP??

haih~ musykil aku

ZirCon gurL said...

ouh, sgt panas..start project at 7.30 am pon dah 30 degreeC..adei!!

ouh, comelnye kami.. =p

nUrHiDaYaH said...

mmg utp sngat panas!!
smpi sakit tekak da..
huhu~
nway,mmg comel gmba kite itu.hee~

jon hafkian said...

omg...40 degree?gurun sahara ke?