Tuesday, January 27, 2009

Aku Malas...sigh~

Cuti Tahun Baru Cina tamat hari ini

Patutnya time ni aku dah ada kat UTP

Tapi memandangkan esok tiada kelas and i'm driving alone, aku decide untuk balik UTP esok petang aje...

Untuk pengetahuan kalian, aku berada di UTP tak sampai pun 24 jam lepas semester baru mula secara rasmi 19 Jan (Isnin) lepas... (FYI aku dah blk 2 minggu awal)

Petang tu aku dah bergegas balik ke rumah...

Aku dengan jayanya skip 2 briefing untuk FYP dan FYDP...

Tapi apa salahnye...

Dah final semester ni baru laa nak buat kerja gila sket...

Orang kata biar merasa...ahax~

Oh ye, semalam aku ke Janda Baik...

2 family pergi bersuka ria kat sana...

Kami bersantai di Retreat Home kepunyaan kawan mama...

Me and my cousins having fun there...

Mandi sungai dan BBQ...

Bestnye...

Bila nak pergi lagi???

man-made mini waterfall

Gadis tangga kayu
Kononnye jeti

Ala-ala monyet...aku tau!!! Tapi cool giler kot...kan?

Swimming pool ade butterfly...

cousins...cousins...

underneath pokok kelapak...

p/s: aku malas nak balik esok....boleh x???

2 comments:

Jazlin Ernida said...

aku pun malas nak balik jugak. uwaa, rasa nak cuti sampai ahad je boleh tak? next week baru balik. heeeeeee.

The Rhymeweaver said...

ko ni asyik gi waterfall je kong, ko ada waterfall fetish ke?