Wednesday, December 17, 2008

Benda Yang Aku Pantang Kalau Driving

1. Orang yang xreti bagi signal kalau masuk simpang...
sikap pemandu yang gini paling aku tension skali
susah sangat ke nak bagi signal tuh??
jari dia patah kot...

2. Orang yang xsabar² nak keluar simpang
yang ni satu lagi jenis spesies
xsabar² nak keluar simpang mcm kereta kt blkg aku berbatu pjgnye
cuba laa sabar sket
tambah mentensionkan lagi kalau lepas tu dia drive slow plak tuh
nak keluar reti tekan minyak sampai habis, dah keluar simpang dia lepas minyak ke??

3. Orang yang drive macam pelesit
dia bawak kereta mcm jalan tu ada dia sorang aje
keje dia asyik nak cucuk angin je
pastu bagi beam
kadang² bukan aku xmo bagi jalan
ade lori balak laaa sebelah aku!!!
relax laaa bro, nak berak sangat ke???

4. Orang yang tak boleh nak tolerate
kalau nmpk aku bagi signal nak tukar lane tuh consider la sket
ini tak, seboleh²nye nak tutup jalan
laenlaa kalau aku potong Q ke
yang tu aku xkesah, mmg hak ko x bagi aku jalan

aku tau akupun kadang² drive ntahape² je
tapi mcm basic thing such as bagi signal tuh mmg aku slalu amalkan
those yang biasa naek keta ngan aku tuh mst slalu dgr aku bebel²
sori ekh...xtahan laaa...

p/s: kalau aku drive mcm hape je...jgnlaaa segan² nak tego...kita mampu mengubahnye~

6 comments:

Jazlin Ernida said...

haaa aku pun tak suka jugak.. paling tak suka kategori tak reti nak bagi signal tu lah. adoi.. macam susah sangat je la kan.

aku tau ko pemandu berhemah kekeke.

The A said...

nasib baik aku jenis tak bagi signal.emm sebab kann,aku naik bas.hahaha!pejadah aku nak bagi signal sedangkan ada pemandu lol lol.

dayla said...

hehe.sabar2.mmg agak tak paham dengan diorg2 yang tak bagi signal neh.pastu tak suke gak org yang bawak kete huyung hayang,takkan mabuk di siang hari?pas da potong baru tau kenape kete camtu.....ade awek rupenye..... :D

afnan said...

aku mangsa road rage juga. wargh!!!!

mrfusyi said...

aa, terkomen pakai account adik aku pulak. cis2.ignore komen atas.

skali lagi

aku mangsa road rage juga. wargh!!!!

::Fariz Kongz:: said...

@jazlin
i am very agree with you...bukannye susah nak bagi signal tuh... aku berhemah ke??wawawawa.. tq2

@The A
pemandu bas lagi laa kadang² cam haram...mentang² besar...haih...
aku xmenyalahkan penumpang bas tau~

@dayla
hahaha...apekah aktiviti mereka???

@fasyan
jgn bagi peluang kat derang tuh...sumpah seranah je...miahahahaha