Sunday, December 14, 2008

Cerita di Banglo Merah

Jauh...Jauh...Jauh...

---------------------------------------------------------------------------------------

Aku ke Rantai Revelation 2008 tadi...
Esok ade lagi...
Sape yg nak pegi...sila laa pegi...
support our Artist (with capital "A" coz derang ni not necessarilly penyanyi or pelakon yg reti melalak je kerjanye..)
I'll let the pictures do the talking kay guyzz and gurlzz??

ini bukan vandalisme ok...its a way to express yourself (if u do it at an appropirate place laa tapi)
sebahagian dari feature wall Rantai Revelation dlm Red Bungalow tuh~

kaki botol...kewl kn??

tertarik dgn picture kt wall tu...btw, yg mcm rantai basikal tu actually model video camera made from bhn² terpakai...

xde org mati kat sini...buku atas rehal tu is Kamus Dewan edisi ke-4...ape mksd dia??
kamus dewan + kubur = bahasa melayu terancam!!!

seni lukis...oil on canvas if aku xsilap

sempat men'doodle' di canvas Gundu

aku berlatarbelakangkan Lomo-Lomo...indah!!! tapi xreti la nak wat~~ huhu

mereka-mereka ni pergi menemani aku tadi:

abang long yang garang

salman ni apekes aku xtau... gadis² mau berkenalan???

putri, the miss trendsetter (self-proclaimed)

nabe bergaya lagak model rasmi rantai~

6 comments:

iXa said...

eh eh eh eh eh eh eh ada salman yang alin minati dan menamai keretanya atas nama salman.

i loike i loike.

hi salman!!! i'm single. eh i mean i'm izzah.

::Fariz Kongz:: said...

alin...btolke ur car tu sempena salman yg ni?? i wonder... (o_O)?

nUrHiDaYaH said...

d manekah banglo merah ini?
aku x ke pahaman la incik kong.hee~

::Fariz Kongz:: said...

banglo merah ni berada di area KLCC tuh...jika anda tahu restoran pelita, di situ laah ianya terletak...tidak jauh lagik~

Jazlin Ernida said...

apekah si ixarism merapu niiiii? grrr. haha i named my salman sebab salman khan lahhhhh takde kena mengena dengan mang. uwaaaa! fitnah fitnah.

:: Fariz Azhar:: said...

kesian mang mangsa fitnah...haihsh~