Sunday, December 7, 2008

Shopping di Pasar


Esok kan nak raya haji. As usual r a day before raya,mesti ikut mama g pasar pny...
P/s: ini live dari pasar seksyen 6.yeah!

4 comments:

Jazlin Ernida said...

live dari pasar tu. hehehe.

aku pernah pergi pasar ni sekali masa intern haritu. hee.

anyways, selamat hari raya aidiladha kong :)

::Fariz Kongz:: said...

wah wah...sudah smp ke shah alam ke??nnt singgahlaa dtg umah...

selamat hari raya juga alin...

The A said...

pasar section 6 ni aku tak pernah masuk le.tapi kedai makan across pasar tu slalu aku pergi.freaking cheap ah food dia,tp macam kotor la plak kan tempat dia.lol lol.

ZirCon gurL said...

i've been there!!
bkn jauh gak ke dr umah mu?
huhu~
eh, beger king n kfc tu dah beroperasi kn?
jom2..org2 berdekatan sile blanje ye!!haha